0-3 nederlaag tegen AFC en de 120 minuten in de beker van een paar dagen terug." /> 0-3 nederlaag tegen AFC en de 120 minuten in de beker van een paar dagen terug. (Foto: Orange Pictures)" /> 0-3 nederlaag tegen AFC en de 120 minuten in de beker van een paar dagen terug." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Smit wijst naar lange bekerwedstrijd na verlies tegen AFC: 'Niet veel fitte jongens vandaag'

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels-trainer Berry ziet een verband tussen de 0-3 nederlaag tegen AFC en de 120 minuten in de beker van een paar dagen terug. "Het gevolg was dat we tegen AFC met niet veel fitte jongens speelden", zegt de trainer in Namen en Rugnummers.

"Wij moesten behoorlijk diep gaan met een aantal spelers die er niet klaar voor was. We eindigden met vijf jongens van Onder-23. Van die lange wedstrijd hadden we last, maar het is geen excuus", vertelt Smit, die om die reden in de rust drie wissels doorvoerde.

IJsselmeervogels-trainer Berry Smit blik terug op het duel met AFCFrustratie na persoonlijke fout


Bij de 0-2 ging IJsselmeervogels-speler Mike van der Laar in de fout. Bij de middenvelder was veel frustratie te zien. "Dat ging om de goal en niet om het spel. Bij Noordwijk had ik hetzelfde. Toen verloor ik ook de bal en viel een doelpunt."


Nekslag


Volgende week speelt IJsselmeervogels tegen Rijnsburgse Boys. Smit: "We moeten dan zorgen dat we dan langer de nul houden. Binnen een kwartier stond het 0-2. Dat was de nekslag vandaag."

Speler Mike van der Laar over onder meer hoe verder met zijn ploeg IJsselmeervogels


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -