Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Ook SV FC Utrecht haalt geld op voor Mentelity Foundation

UTRECHT - De supportersvereniging van FC Utrecht haalt rond het duel met Feyenoord van morgen geld op voor de Mentelity Foundation. Dit doet de SV in het kader van de achtste mariniersdag.

Ieder jaar staat FC Utrecht - Feyenoord in het teken van oud-mariniers. Dit jaar is dat het duel FC Utrecht-Feyenoord. Drie oud-mariniers (een namens FC Utrecht, een namens Feyenoord en een neutrale) zullen bij het duel aanwezig zijn.

"We zijn acht jaar geleden begonnen met de mariniersdag. Toen waren er 22 oud-mariniers aanwezig bij het duel, nu zitten we normaal gesproken op zo'n 150", laat Siege Posthuma namens de supportersvereniging weten. "Deze actie wordt altijd rond FC Utrecht - Feyenoord gehouden omdat mariniers worden opgeleid in Rotterdam."

Om deze dag een bijzonder tintje te geven, kunnen speciale tickets gekocht worden voor het eredivisieduel. Deze tickets geven geen toegang tot Stadion Galgenwaard.

Het is volgens de SV FC Utrecht een collectorsitem waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Mentelity Foundation. Deze actie wordt gesteund door het motto: Verbondenheid, kracht en toewijding, is te lezen op de website van de supportersvereniging.


Tweede actie voor stichting Bibian Mentel


Mentel (48) overleed maandag 29 maart aan de gevolgen van kanker. Ze werd geboren in Utrecht maar woonde in Loosdrecht. FC Utrecht om de wedstrijdgedragenshirts van de spelers tegen ADO Den Haag te veilen.

Ook daarvan gaat de opbrengst naar de Mentelity Foundation. Die veiling komt morgen ten einde. Op dit moment is op het shirt van Mark van der Maarel het hoogste (2.500 euro) geboden.Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -