Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Geen podium voor Van der Haar bij WK veldrijden: 'Niet teleurgesteld over mijn wedstrijd'

1/2
WOUDENBERG/AMERSFOORT - Woudenberger Lars van der Haar is bij het WK veldrijden in Oostende negende geworden. Landgenoot Mathieu van der Poel wist voor het derde achterop ťťn volgende jaar de wereldtitel op zijn naam te schrijven.

Ik ga me nog hard maken voor een overwinning dit seizoen"
Lars van der Haar

"Ik had wel het idee om top vijf te rijden", reageert Van der Haar na afloop van het WK. "Over de uitslag ben ik teleurgesteld maar niet over mijn wedstrijd. Ik heb alles kunnen geven. Ik haal motivatie uit het idee dat ik even hard rij als plek zes."

De terugblik van Van der Haar op zijn WK


De 26-jarige Van der Poel was in de verwachte tweestrijd met zijn Belgische rivaal Wout van Aert de beste en kwam alleen aan op de paardenrenbaan waar de wedstrijd zich deels afspeelde. De verschillen werden vooral gemaakt op het strand, terwijl Van Aert ook te maken kreeg met een lekke band. Het brons was voor de Belg Toon Aerts.


Nog geen overwinning


In aanloop naar het seizoen zei Van der Haar dat hij minimaal ťťn overwinning wil pakken. Daar is het met het einde van het seizoen in aantocht nog altijd wachten op. "Misschien in de volgende drie weekenden. Ik ga me er nog hard voor maken. Als hij er niet komt dan waren er anderen beter en dan moet ik daar ook vrede mee hebben", aldus Van der Haar.

Van der Haar kwam 2 minuten en 41 seconden na Van der Poel over de streep.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -