bekerwedstrijd speelde tegen FC Dordrecht, maakte Sean Klaiber bij Ajax zijn debuut in de Champions League." /> bekerwedstrijd speelde tegen FC Dordrecht, maakte Sean Klaiber bij Ajax zijn debuut in de Champions League. (Foto: Orange Pictures)" /> bekerwedstrijd speelde tegen FC Dordrecht, maakte Sean Klaiber bij Ajax zijn debuut in de Champions League." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Champions League-debuut voor Sean Klaiber

UTRECHT/NIEUWEGEIN - Op de avond dat zijn oude club FC Utrecht een bekerwedstrijd speelde tegen FC Dordrecht, maakte Sean Klaiber bij Ajax zijn debuut in de Champions League. De Nieuwegeiner viel kort na rust in tijdens het duel tegen Atalanta Bergamo.

Op het moment dat Klaiber zijn opwachting maakte in het miljoenenbal, stond Ajax nog met 2-1 voor tegen de Italianen. De rechtsback, die een maand geleden de overstap maakte van Utrecht naar Amsterdam, zag de wedstrijd uiteindelijk in 2-2 eindigen.

Met Zakaria Labyad viel diep in blessuretijd nog een andere voormalig FC Utrecht-speler in bij het team van Erik ten Hag, nog een oude bekende uit de Domstad.

Door het 2-2 gelijkspel heeft Ajax nu n punt uit twee wedstrijden in de Champions League-groep. Klaiber en co gaan volgende week dinsdag op bezoek bij Midtjylland in Denemarken voor de derde groepswedstrijd.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -