Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Handbal Houten hoopt dit weekend eerste inhaalduel te kunnen spelen

HOUTEN - Handbal Houten hoopt komende zaterdag de inhaalwedstrijd tegen BFC te kunnen spelen. Eigenlijk zou Houten tegen Hellas uit Den Haag moeten spelen, maar bij die ploeg is een coronabesmetting vastgesteld.

Ook de tegenstander van BFC voor komend weekend heeft te maken met een coronageval, dus hopen Houten en BFC elkaar te kunnen treffen in het Limburgse Beek. "Wij zijn allemaal inzetbaar en aan het trainen", zegt trainer Freek Gielen. "En volgens mij heeft BFC ook nergens last van."

De handbalbond wil dat afgelaste wedstrijden binnen vier weken ingehaald worden. Dat is het uitgangspunt. Handbal Houten heeft nu al drie duels gemist vanwege coronagevallen in de eigen selectie of bij de tegenstander.

"Het is zaak dat we weer kunnen gaan spelen", zegt Gielen. "Wij staan nog maar op ťťn gespeelde wedstrijd, dus we willen koste wat het kost spelen. Daarom hebben we de aanvraag gedaan om zaterdag tegen BFC te spelen."


Fortissimo


De vrouwen van Fortissimo gaan ervan uit dat hun eredivisieduel tegen VOC wel gespeeld gaat worden komende zondag. Bij de tegenstander uit Amsterdam was afgelopen week sprake van een coronageval, maar Fortissimo heeft nog geen bericht gehad dat de wedstrijd niet doorgaat.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -