Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Twisker verliest bij competitiedebuut GVVV: 'Dit is doodzonde'

1/3
VEENENDAAL - Jochem Twisker zal zijn competitiedebuut als hoofdtrainer van GVVV snel willen vergeten. De Veenendalers verloren met 2-1 van Quick Boys en daar was de oefenmeester absoluut niet blij mee.

Ik heb vertrouwen in de rest van het seizoen"
Youri Potjes is optimistisch

Twee minuten voor tijd maakte Quick Boys de winnende. "We verliezen hier door twee spelhervattingen. Het zijn details waar we het niet goed oplossen. Dat is doodzonde, want in de organisatie hadden we het aardig voor elkaar", blikt Twisker terug op de nederlaag.

Twisker weet wat er beter moet bij zijn ploeg. De laatste pass ontbrak. "We hebben heel weinig uitgespeelde kansen gehad, maar wel heel veel momenten gehad om tot een uitgespeelde kans te komen", zegt de oefenmeester. "Een gelijkspel was terecht geweest."

Jochem Twisker blikt terug op zijn competitiedebuut bij GVVVUitblinkende Potjes


Ondanks de nederlaag maakte verdediger Youri Potjes indruk bij GVVV. "Toch heb je dan een rotgevoel. Ik speelde voor mijzelf een aardige wedstrijd, maar dat maakt het des te moeilijker dat je met een nederlaag van het veld stapt."

Hij had net als Twisker het gevoel dat er meer in had gezeten. "Ik denk dat wij als ploegen moeten blijven voetballen en dan komen we tot kansen. We gingen nu meer mee in het spel van hen', aldus Potjes. "Ik heb vertrouwen in het seizoen. We hebben een goede voorbereiding gedraaid. Met het vertrouwen zit het goed."

Youri Potjes was ondanks de nederlaag een lichtpunt bij GVVV


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -