Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Oefenduels topamateurploegen: Spakenburg wint van Eemdijk

UTRECHT - GVVV, Sportlust'46 en DHSC hebben zaterdag in hun oefenduels de winst gepakt. Hercules daarentegen ging onderuit.


Eemdijk - Spakenburg


De oefenontmoeting tussen. dorpsgenoten Eemdijk en Spakenburg is gewonnen door de Blauwen met 2-4. Namens de Tweede divisionist zorgden Robin Eindhoven, Roy Castien, Floris van der Linden en een eigen doelpunt van Jeffrey van de Dikkenburg voor de treffers. Cem ter Burg scoorde tweemaal namens Derde divisionist Eemdijk. Spakenburg oefent dinsdag tegen DHSC, Eemdijk speelt dan tegen Sparta Nijkerk.


Genemuiden - GVVV


Tweede divisionist GVVV won op bezoek bij Derde divisionist Genemuiden met 0-3. Hicham Haouat, Laurens van der Voort en Tom Oostinjen verzorgden de Veenendaalse treffers. Dinsdag oefent het GVVV van Jochem Twisker tegen VVOG.


Sportlust'46 - DEM


Op eigen veld was Sportlust'46 met 3-1 de baas over DEM. Beide ploegen zijn komend seizoen actief in de Derde divisie. De 3-1 einstand stond al na 45 minuten voetballen op het scorebord. Marley Berkvens, Mark van der Weijden en Bas van Soest hadden de doelpunten gemaakt. Volgende week zaterdag staat de volgende oefenwedstrijd van Sportlust op het programma. Kampioen van de Tweede divisie AFC is dan voor de Woerdenaren de tegenstander.


Hercules -SteDoCo


Hercules ging thuis met 1-4 onderuit tegen SteDoCo. Jorn van Lunteren maakte al vroeg de 1-0 voor de Utrechtse club. De bezoekers, onder leiding van Frans Adelaar, wisten vervolgens nog viermaal te scoren. Dinsdagavond speelt Hercules een vriendschappelijke wedstrijd tegen regiogenoot IJsselmeervogels.


DHSC - WNC


In Utrecht wist Hoofdklasser DHSC met 4-1 te winnen van Eerste klasser WNC. Mounir El Jebli, Sercan Kurdal, Tim Vd Berg en Tijani Noslin scoorden namens de ploeg van Gert Kruys die in de 93e minuut de enige tegentreffer zag vallen. DHSC oefent dinsdagavond opnieuw. Dan is regiogenoot Spakenburg de opponent.


Afgelast


Het oefenduel tussen DOVO en DUNO werd afgelast vanwege de hitte. De ploegen wilden het duel vervroegen maar DUNO kon niet genoeg spelers op de been brengen. Er werd ook een streep gezet door Willem II - IJsselmeervogels. Bij de Tilburgse club werd kwam zaterdag een positieve coronatest bij één van de spelers naar voren.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -