Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Oefenduels: Alleen Sportlust'46 pakt de winst

UTRECHT/EEMDIJK - Dinsdagavond werden er weer een aantal oefenduels afgewerkt richting het nieuwe seizoen. Sportlust'46 wist te winnen, Spakenburg speelde gelijk en DOVO ging onderuit.

Aanvankelijk zou Hercules in actie komen tegen Eemdijk, maar die wedstrijd werd afgelast vanwege een zieke speler.


Sportlust'46


In Woerden kwam Sportlust'46 in actie tegen Jodan Boys. De Derde divisionist was met 5-3 de baas. Namens Sportlust'46 kwamen Remco de Weerd, Zakaria Issarti, Mark van der Weijden(penalty), Daniel van Warven en Jordi Balk tot scoren. Jeroen Borsboom(twee penalty's) en scoorden namens de bezoekende Hoofdklasser.

Zaterdag speelt Sportlust'46 een oefenwedstrijd tegen RKVV DEM.


Spakenburg


De vriendschappelijk ontmoeting tussen Tweede Divisionist Spakenburg en Hoofdklasser Swift eindigde in 3-3. Floris van der Linden en Robin Eindhoven(waarvan één penalty) verzorgden de doelpunten van De Blauwen.

Dit weekend staat het oefenduel tussen dorpsgenoten Spakenburg en Eemdijk op het programma.


DOVO


Op eigen veld heeft Derde divisionist DOVO met 1-4 verloren van Tweede divisionist Kozakken Boys. Nick de Bondt had via een vrije trap het enige Veenendaalse doelpunten gemaakt. Teije ten Den, Thomas Marijnissen en Taik Fagrach zorgden voor de treffers van Kozakken Boys.

DOVO neemt het komende zaterdag in een vriendschappelijke ontmoeting het op tegen DUNO.DHSC


Hoofdklasser DHSC ging in het oefenduel op bezoek bij SteDoCo met 4-3 onderuit. Tijjani Noslin twist twee keer te scoren namens de Utrechters. Imad Najah scoorde ook namens de ploeg van trainer Gert Kruys tegen DHSC.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -