Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Speeldata topamateurvoetbal bekend; eerste vissersderby eind oktober

PROVINCIE UTRECHT - De KNVB heeft de speelschema's van de Tweede divisie, de Derde divisies en de Hoofdklassen bekend gemaakt.


Tweede divisie


IJsselmeervogels begint de competitie op zaterdag 5 september 2020 met een thuisduel tegen Rijnsburgse Boys. Spakenburg begint op dezelfde dag de competitie met een uitduel. De Blauwen reizen af naar Scheveningen. GVVV uit Veenendaal neemt het in de eerste speelronde in een uitduel op tegen Quick Boys.

De derby tussen IJsselmeervogels en Spakenburg staat gepland in speelronde 8 op zaterdag 24 oktober 2020. IJsselmeervogels ontvangt dan Spakenburg. In speelronde 30, op zaterdag 24 april 2021, ontvangt Spakenburg IJsselmeervogels.

GVVV - Spakenburg wordt op zaterdag 26 september 2020, in speelronde 4, afgewerkt. Dan is het even wachten op de volgende regioderby voor de Veenendalers. Op zaterdag 9 januari 2021 in speelronde 16 hervatten ze de competitie na de winterstop met een uitduel tegen IJsselmeervogels. Nog in diezelfde maand kan GVVV dezelfde afstand afleggen want in speelronde 19 op zaterdag 30 januari 2021 speelt het een uitduel tegen Spakenburg. Op zaterdag 13 maart 2021 in speelronde 24 ontvangen de Veenendalers IJsselmeervogels en spelen ze hun laatste regioderby van het seizoen.

Het hele speelschema van de Tweede divisie is hier te vinden.


Derde divisie A


In de Derde divisie A begint het Veenendaalse DOVO op zaterdag 5 september 2020 op eigen veld tegen Barendrecht. Het gepromoveerde Sportlust'46 begint met een uitwedstrijd. De Woerdenaren nemen het in de eerste speelronde op tegen Ter Leede. De eerste regioderby tussen DOVO en Sportlust'46 vindt al plaats in de vierde speelronde. Op zaterdag 26 september ontvangt de ploeg uit Woerden de Veenendalers. In speelronde 23 nemen de twee ploegen het opnieuw op tegen elkaar. Op zaterdag 6 maart 2021 ontvangt DOVO Sportlust'46.

Het hele speelschema van de Derde divisie A is hier te vinden.


Derde divisie B


Op zondag 6 september 2020 gaat de Derde divisie B van start. Hoogland doet dat met een thuisduel tegen O.S.S.'20 terwijl Hercules op diezelfde dag Gemert ontvangt. De twee regioploegen nemen het op zondag 4 oktober 2020, speelronde 5, tegen elkaar op. Hercules ontvangt dan Hoogland. In speelronde 29, op zondag 18 april, zijn de rollen omgedraaid. De Utrechters reizen dan af naar Hoogland.

Het hele speelschema van de Derde divisie B is hier te vinden.


Hoofdklasse A zaterdag


In de Hoofdklasse A begint DHSC de titeljacht op zaterdag 5 september 2020 met een uitduel. De Utrechters reizen af naar Achilles'29. Na 30 speelronden sluit de ploeg van trainer Gert Kruys op zaterdag 22 mei 2021 de competitie af met een uitwedstrijd tegen FC Rijnvogels.

Het hele speelschema van de Hoofdklasse A is hier te vinden.


Hoofdklasse B zaterdag


Eemdijk start in de Hoofdklasse B op zaterdag 5 september 2020 met een thuisduel tegen HZVV. Op zaterdag 22 mei 2021 wordt de competitie k afgesloten met een thuisduel. Er wordt dan gespeeld tegen Buitenpost.

Het hele speelschema van de Hoofdklasse B is hier te vinden.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -