Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg klimt langzaam omhoog: 'We moeten een goede reeks maken'

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Bij Spakenburg waren er zaterdag lachende gezichten te zien. De Blauwen wonnen in de Tweede divisie van Jong Sparta(2-4) en staan inmiddels achtste. Aanvaller Majid Ghaddari hoopt dat zijn ploeg nou eens een goede reeks neer gaat zetten.

We kunnen nu weer omhoog kijken in de stand"
Marlon Versteeg

In de laatste zes duel won Spakenburg drie keer, verloor het twee keer en speelde het n keer gelijk. Geen van die drie overwinning waren na elkaar. "De wisselvalligheid moet eruit", aldus Ghaddari na afloop. "Deze lijn moeten we doortrekken en een goede reeks neerzetten. Om en om ene overwinning daar heb je niet zoveel aan."

Over het spel tegen Jong Sparta was de aanvaller in ieder geval tevreden. "Wij hebben de hele wedstrijd geheerst."

Majih Ghaddari: "We hebben de controle gehouden"


Spakenburg staat op dit moment achtste in de Tweede divisie met 33 punten. Het verschil met nummer zeven Koninklijke HFC is slechts n punt. Volgende week is Spakenburg vrij. Over twee weken hervatten de Blauwen de competitie met een duel tegen hekkensluiter Jong FC Volendam.

VOLWASSENHEID

Marlon Versteeg was bij de winst tweemaal trefzeker. Maar het belangrijkste vond hij de drie punten. "Dat is het belangrijkste. We hebben het heel volwassen uitgespeeld", aldus Versteeg. "Toen we 1-0 achter kwamen hebben we ons aan het plan gehouden. We kunnen nu weer omhoog kijken in de stand. Er wordt weer geglimlacht", zegt Versteeg.

Marlon Versteeg vond de drie punten belangrijker dan zijn twee treffers


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -