Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Utrecht Cangeroes boekt eerste overwinning: 'Smaakt naar meer'

1/2
UTRECHT - Utrecht Cangeroes heeft in de Eredivisie voor het eerst een overwinning geboekt. De Utrechtse basketbalsters van Ramon Kuipers waren zaterdagavond met 54-56 te sterk voor nummer drie Loon Lions.

Ik ben ervan overtuigd dat we nog meer wedstrijden gaan winnen"
Ramon Kuipers

Utrecht Cangeroes is bezig aan hun debuutseizoen in de Eredivisie. De eerste elf duels gingen verloren voor de Utrechtse vrouwen. "Dit is uitbundig gevierd", vertelt een blije Kuipers met een lach.

Kuipers zag de laatste weken al een stijgende lijn bij zijn ploeg. "We worden week voor week beter. Vorige week maakten we het een andere topploeg ook al moeilijk." Er werd met 73-49 verloren van nummer twee Grasshoppers, "Deze week was het weer een stukje beter. Onze kracht ligt in de verdediging. Dat is ook iets waar we hard aan werken. Gisteren hebben we ze op 54 punten kunnen houden en dat is erg netjes."

Utrecht Cangeroes blijft de hekkensluiter van de Eredivisie. De ploeg van Kuipers heeft nu twee punten, net als Martini Sparks dat voorlaatste staat. "Ik ben ervan overtuigd dat we nog meer wedstrijden gaan winnen. Dit smaakt zeker naar meer", aldus Kuipers.

Coach Ramon Kuipers blikt terug op de eerste winst


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -