Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Check hier: zo vaak flitste de flitspaal bij jou in de buurt

PROVINCIE UTRECHT/NIEUWEGEIN - Liefst 11.109 keer flitste een van de twee flitspalen langs de Provincialeweg (N201) in Vreeland tussen mei en september. De flitspaal aan de overkant van de weg leverde 7.323 boetes op. Daarmee zijn het de meest actieve flitspalen in de provincie, blijkt uit cijfers van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

De palen in de gemeente Stichtse Vecht flitsten 281 keer voor het negeren van een rood licht. De overige 18.151 keer werd er een snelheidsovertreding begaan.

Op de tweede plek in onze provincie staat de flitspaal bij Weg naar de Poort in Nieuwegein. Die flitste 7.555 keer. Derde is de paal aan de Beneluxlaan in Utrecht, waardoor 6.048 boetes werden uitgeschreven.

De meest actieve flitspaal van het land staat in Gouda. De flitspaal bij de Goudse Poort legde in totaal 17.265 overtredingen vast.


Stad Utrecht wil meer flitspalen


Gisteren werd bekend dat Utrecht samen met Amsterdam, Rotterdam en Den Haag vinden dat er meer flitspalen nodig zijn. Dat schreven ze in een brandbrief aan de ministeries van Justitie & Veiligheid en van Infrastructuur & Waterstaat. Volgens de grote steden zijn er te weinig flitspalen beschikbaar en zijn er te veel obstakels om ze te mogen plaatsen.

Bekijk hieronder hoe vaak de flitspalen in jouw buurt flitsten:
[Localfocus:https://localfocuswidgets.net/615c97fed229e]


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -