Win de Jaarbeurs voor 1 dag: zangeres Lakshmi is het vijfde jurylid

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - Een paaldansevenement, uitvindersbeurs of het EK jiujitsu? Er zijn inmiddels al tientallen ideeën binnengekomen voor de actie 'Win de Jaarbeurs voor 1 dag'.
Een deskundige jury selecteert de beste ideeën, waarna het publiek de definitieve keuze maakt. Hans van Breukelen, Antje Monteiro, Henk van der Feest, Andries Tunru zitten al in de zeskoppige selectie en Lakshmi voegt zich vandaag bij dit gemêleerde gezelschap.
"Ik woon naast de Jaarbeurs ongeveer, dus voor mij was het sowieso een thuisshow. En het lijkt me heel tof om daar weer andere dingen te zien, nu het weer kan", vertelt de Utrechtse zangeres over haar deelname aan de jury.
Nu Nederland langzaam maar zeker weer opengaat, ontstaat er weer ruimte voor evenementen. RTV Utrecht en de Jaarbeurs zijn daarom een actie gestart. Welk evenement zou jij organiseren als je voor 1 dag de Jaarbeurs tot je beschikking krijgt? De komende weken laten we jullie ideeën zien, volgen we kanshebbers en in augustus is dan het evenement zelf. Meer weten over de actie, lees dan hier alle verhalen.
Waar ze zich helemaal op verheugd is de selectie van de binnengekomen ideeën. "Alles is mogelijk. Het is zo open, ik ben gewoon benieuwd waar mensen mee komen. Ik hoop eigenlijk op hele originele ideeën, vooral een beetje de gekkige kant."
Op de vraag wat Lakshmi zelf zou organiseren als ze de Jaarbeurs tot haar beschikking had, heeft ze snel haar antwoord klaar. "Een eigen show uiteraard, alles met visuals doen, overal muziek zodat je helemaal in een bubbel komt van muziek en beeld", aldus de Utrechtse zangeres.
Morgenochtend wordt het zesde en laatste jurylid bekendgemaakt, om 07.20 uur in het programma Utrecht is Wakker op Radio M Utrecht.