Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Utrechtse Stefania (18) naar finale Songfestival namens Griekenland

UTRECHT - De Utrechtse tiener Stefania Liberakakis heeft zich vanavond geplaatst voor de finale van het Songfestival. Met haar nummer Last Dance haalde ze in de halve finale voldoende stemmen van de internationale vakjury's en de kijkers thuis.

De 18-jarige mag zaterdag opnieuw optreden in het Rotterdamse Ahoy, tijdens de finale. Dan doet ook Jeangu Macrooy mee namens Nederland. Hij hoefde zich niet te plaatsen voor de finale omdat Nederland het gastland is.

Stefania Liberakakis studeert aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Ze deed in 2016 namens Nederland mee aan het Junior Eurovisiesongfestival. Omdat ze Griekse roots heeft, werd ze voor dat land gestrikt voor het Songfestival in 2020. Toen ging het evenement niet door vanwege de coronapandemie.

Het optreden van Stefania in de halve finale.De Utrechtse Romy Monteiro zal tijdens de finale de 'Douze Points' uitdelen. Eigenlijk zou de winnaar van de vorige edititie van het songfestival dat doen, Duncan Laurence, maar die bleek besmet te zijn met corona.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -