Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Vianese supersongfestivalfan heeft kaartjes voor alle liveshows: 'We waren zelf ook verbaasd'

1/2
VIANEN - "We waren er zelf ook verbaasd over dat het is gelukt", zegt Simon Timmerman uit Vianen. De Songfestivalfan had dit weekend het geluk aan zijn zijde en gaat nu maar liefst drie keer naar de Ahoy om het spektakelstuk mee te maken.

Samen met twee vrienden sleepte hij kaartjes voor beide halve finales en de finale binnen. De tickets waren afgelopen zaterdag te koop vanaf 12.00 uur. Alleen mensen die voor de afgelastte editie van vorig jaar kaartjes hadden, konden proberen om een kaartje te krijgen.


Digitale wachtrij


Omdat vanwege de coronamaatregelen 'slechts' 3500 fans per avond welkom zijn, was het voor Songfestivalliefhebbers erg spannend of ze een kaartje konden krijgen. Simon zat dan ook startklaar om de digitale wachtrij in te gaan met zijn laptop, tablet en telefoon.

Simon Timmerman op Radio M Utrecht: "Het blijft een bijzondere editie"


Voor alle drie de shows kwam hij er wonderwel doorheen. "Dat was beter dan gedacht", zegt hij. Daarmee kan zijn traditie om met twee goede vrienden naar het Songfestival te gaan ook dit jaar weer waarmaken.


Euphoria


Want Simon is al van jongs af aan een groot fan van het liedspektakel. "Ik pakte de televisiegids erbij. Samen met mijn zusje maakte ik een puntenlijst." Het vuur wakkerde verder aan nadat Loreen in 2012 het festival won met haar hit Euphoria.

"Dat was een gigantische hit. Ik stond toen met vrienden in het Utrechtse café Kalff en we zeiden tegen elkaar: volgend jaar willen we er ook bij zijn." Sindsdien reist hij ook heel Europa af voor het festival.

Een voorspelling voor dit jaar durft hij nog niet te geven. "In de polls is Frankrijk de favoriet. Dat is een mooi liedje, maar niet mijn stijl." Zelf verwacht hij vooral veel van Litouwen, Malta, Cyprus en Zweden dit jaar.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -