Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Chef'Special grote winnaar tijdens 3FM Awards in volle zaal van TivoliVredenburg

UTRECHT - In Utrecht was Chef'Special vanavond de grote winnaar tijdens de 3FM Awards in TivoliVredenburg. De band won een prijs voor beste album en beste groep. Dat gebeurde in een volle Grote Zaal van het poppodium waar zo'n duizend mensen stonden in het kader van een Fieldlab-proefevenement.

Voor de show moesten alle aanwezigen een negatieve coronatest halen. Dat ging niet vlekkeloos liet de Utrechtse muziekjournalist Atze de Vrieze vanochtend al weten op twitter. "Nou, deze teststraat is alvast totaal niet op orde. Mega rij. Alsof het een verrassing is dat er vandaag een evenement is en alsof niet iedereen netjes een afspraak heeft moeten maken."


Tijdens de show waren er optredens van Son Mieux en The Vices. Het publiek leek dat wel te waarderen: er werd vrolijk door elkaar geen gedanst. Naast live optredens werden er op grote schermen ook video's vertoond van eerder opgenomen shows van DI-RECT, Krezip, Froukje en de grote winnaar van de dag: Chef'Special met speciaal voor de gelegenheid het Metropole Orkest.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -