Janneke Jager alle Utrechters een hart onder de riem steken." /> Janneke Jager alle Utrechters een hart onder de riem steken. (Foto: RTV Utrecht /Boukje Jansen van Galen)" /> Janneke Jager alle Utrechters een hart onder de riem steken." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Cabaretier Janneke Jager wil terug naar het Domplein zoals het was voor corona

1/2
UTRECHT - Met haar lied 'Terug naar het Domplein' wil cabaretier Janneke Jager alle Utrechters een hart onder de riem steken. "Het gaat over mijn verlangen om weer terug te gaan naar alle fijne dingen in de stad die we in de lockdown missen, zoals cafť's, theaters en festivals. Ik zing eigenlijk over het verlangen naar Utrecht in al zijn glorie."

Janneke Jager met 'Terug naar het Domplein'


Ook voor Janneke viel van de ene op de andere dag haar leven stil. De theatertournee van haar nieuwe show ging niet meer door. "Ik heb heel veel boeken gelezen, gedichten geschreven, een soort oude liefde die ik teruggevonden heb en heb heel veel gewandeld. Langs de singels, in Amelisweerd, in Austerlitz, het was een manier om een klein beetje de naargeestige emoties die zich aandienden de baas te worden."

En nu dus haar nieuwe lied. "Ik denk dat ik de inspiratie uit de wandelingen heb gehaald, ik zag alles in een nieuw licht." Janneke hoopt dat ze het lied ooit op een bomvol Domplein met allemaal Utrechtse muzikanten kan zingen.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -