Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Vrouw die op agent inreed in Baarn, blijft voorlopig vastzitten

BAARN - Van de zes mensen die gisteren zijn aangehouden voor het mishandelen van agenten op een woonwagenkamp in Baarn, zitten er nog twee vast. Een vrouw reed in op een agent en wordt verdacht van poging tot doodslag. Een man gaf een agent een trap tegen het gezicht en wordt verdacht van poging tot zware mishandeling.

Woensdag sloeg de vlam in de pan op woonwagenkamp Zuiderlicht in Baarn. Agenten gingen op een melding af dat vuurwerk werd overgeladen van een auto in een caravan. Agenten werden uitgescholden door de mensen en de sfeer werd grimmig, aldus de politie.


Grimmige sfeer


De agenten zijn zwaar belaagd. Een auto reed in op de agenten, daarbij werd een agent over zijn voet gereden. De bestuurster krabde tijdens haar aanhouding een agent in het gezicht. Een minderjarige inzittende bemoeide zich met de aanhouding, beledigde de agenten en werd ook aangehouden. Een omstander gaf een trap tegen de neus van een agent, en beet een andere agent in zijn arm.

Van de aangehouden personen, allen afkomstig uit Baarn, zitten er dus nog twee op het politiebureau vast. Tegen drie van de vier personen die naar huis zijn gestuurd, wordt een proces verbaal opgemaakt. Zij zullen zich op een later tijdstip voor de rechter moeten verantwoorden.


Illegaal vuurwerk


In de caravan werden enkele cobra 6 staven aangetroffen en een potje kruit. Een minderjarige jongen is aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van illegaal vuurwerk. Het kruit wordt vandaag onderzocht en onschadelijk gemaakt.

De agenten zijn nagekeken in het ziekenhuis en zijn inmiddels weer aan het werk.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -