Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Stefania Liberakakis uit Utrecht voor Griekenland naar Eurovisie Songfestival

UTRECHT - Het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam krijgt toch nog een Utrechts tintje: de 17-jarige Stefania Liberakakis uit Utrecht wordt voor Griekenland afgevaardigd om mee te doen aan de internationale liedjeswedstrijd. Dat heeft de organisatie van het Eurovisie Songfestival laten weten.

De officiële Eurovisie Songfestival-fanclub in het land meldde vorig jaar al dat de omroep die het evenement uitzendt haar had aangewezen als kandidaat, maar nu is het ook officieel bekendgemaakt. Stefania zal in Rotterdam het nummer 'SUPERG!RL' ten gehore brengen tijdens de tweede halve finale op 14 mei.

Stefania werd in 2002 geboren in Utrecht. Op haar 8e begon ze met zingen, 2 jaar later deed ze mee met The Voice Kids. Ook zong ze bij Kinderen voor Kinderen en was ze eerder kandidaat bij het Junior Eurovisie Songfestival. Daarnaast had de Utrechtse een rol in de film 'Brugklas: de tijd van m'n leven'.

"Het is zo gek om te beseffen dat deze droom daadwerkelijk is uitgekomen", laat Stefania op Instagram weten. "Veel dank aan ERT dat ik deze kans krijg!"Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -